Bierdiner

4 Gangen Diner & Luxe Bierproeverij.

In 1 van de 3 bevriende horecabedrijven in Groningen kunt u genieten van een 4 gangen diner met een Bierproeverij. Bij ontvangst krijgt u een glas Grunn Goudhaantje, een heerlijk traditioneel gebrouwen Pils. Daarna gaat u aan tafel genieten van een een 4 gangen diner begeleid door bij passende speciaal bieren. Het menu zal van te voren bepaald worden en bij iedere gang zoeken wij een speciaal biertje uit. Tijdens het diner krijgt u een korte uitleg over elk biertje. Het menu omvat een koud voorgerecht, een warm voorgerecht, een hoofdgerecht en een nagerecht.
Na het diner kunt u nog nagenieten van één van onze zwaardere bieren aan tafel of in de loungehoek of in de luie stoel bij de open haard.

De bevriende bedrijven zijn: Martinihotel / De WEEVA, Hampshire Hotel Centre beide in Groningen-Centrum en Hotel Hampshire Plaza in Groningen-Zuid nabij de A28 en het Hoornsemeer, onderdeel van het Paterswoldsemeer.

Dit speciale arrangement is beschikbaar op woensdag, donderdag en zaterdag en  kan via het contactformulier geboekt worden vanaf 10 personen en bedraagt € 50,= p.p. inclusief een herinneringsglas.

Open Proeverij

Er is de keuze uit 3 verschillende arrangementen.

  • Populaire Bierproeverij 2 met 6 verschillende biertjes, een herinnering glas en borrelplateau.
    Kosten: €15,=  p.p.

Wij bieden ook de mogelijkheid tot een (bio) wijnproeverij. Hier hebben we twee arrangementen voor beschikbaar.

  • 2 Witte wijnen en 2 rode wijnen met borrelplateau
  • Kosten: €15,- per persoon
  • 3 Witte wijnen en 3 rode wijnen met premium borrelplateau
  • Kosten: €25,- per persoon

Wilt u een van deze proeverij bijwonen?  Aanmelden gaat via het contactformulier.