NIEUW Bierdiner!!!         bierdiner

4 Gangen Diner & Speciaalbier Proeverij
In één van de 3 bevriende horecabedrijven in Groningen kunt u genieten van een 4 gangen diner met een Bierproeverij. Bij ontvangst krijgt u een glas Kruisheren Odilia Pilsner, een heerlijk traditioneel gebrouwen zacht gehopt Pils. Daarna gaat u aan tafel genieten van een een 4 gangen diner begeleid door bijpassende speciaal bieren. Het menu zal van te voren bepaald worden en bij iedere gang zoeken wij een speciaal biertje uit. Over deze bieren krijgt u tijdens het dineren een korte uitleg. Het menu omvat een koud voorgerecht, een warm voorgerecht, een hoofdgerecht en een nagerecht.

Na het diner kunt u nog nagenieten van één van onze bieren aan tafel, in de loungehoek of in de luie stoel bij de open haard.

De bevriende bedrijven zijn: Wijnkelder Schimmelpennickhuys en Hotel Hampshire Plaza in Groningen-Zuid nabij de A28 en het Hoornsemeer, onderdeel van het Paterswoldsemeer.

Dit speciale arrangement is beschikbaar op woensdag, donderdag en zaterdag en kan via het contactformulier geboekt worden vanaf 10 personen en bedraagt € 50,= per persoon.