Bier Pakketten &
Geschenkverpakkingen

Sinds vele jaren hebben wij een ruim assortiment geschenkverpakkingen. In iedere Bierpakket of een Bier kistje zitten 4 of 5 flesjes bier en een glas.

Glas met eigen logo

Wilt u uw werknemers of relaties iets unieks aanbieden dan kunt u ook een glas met uw eigen logo bij ons bestellen om de pakketten een persoonlijke tintje mee te geven.Dat kan natuurlijk ook als u iets bijzonders te vieren heeft. Dit is maatwerk! Meer weten neem dan even contact met ons op.

Ruime  selectie aan Bierpakketten  & Geschenkverpakkingen:

  • Proef & Geniet
  • Grunn Klassiek
  • Hunebed
  • Dominikaner Kloosterbier
  • Kruisheren Kistje
  • Hemelse Kloosterbier Kruisheren
  • Zeebier
  • Brandaris

Proef en Geniet

De naam zegt voldoende, proef en geniet van een selectie wisselende bieren van bv: Grunn, Hunebed, Dominikaner en Zeebier in een luxe geschenkverpakking met een robuust glas. De inhoud van dat pakket zullen we aanpassen aan de jaargetijden. Een lekker fris biertje in de zomer en een zwaarder bier voor de koude dagen.

Gronings Bier

Dat wij GRUNN noemen, in een luxe Geschenkverpakking met 4 Grunn bieren en speciaal Gronings bierglas met de bekende Martinitoren erop. Wereldberoemd in Groningen onder de naam;  “d’OlleGrieze

 

Dominikaner Bierkadodoos.

Dominikaner was eerst het Weizenbier merk van Grunn, maar  sinds 2016 toen de Dominikaner Orde 800 jaar bestond, is het een eigen merk geworden met 4 verschillende soorten bier:
Urtype Pils, Hefe Weizen, donkere Weizen en Seizoen Bock.

Kruisheren Speciaalbier

De speciaal bieren van het kruisherenklooster Ter Apel sinds 1465, onderscheiden zich door hun volmondige smaak en een mild hopbitter karakter. Tijdens de afdronk geniet je van de “stilte van het klooster”. Het Kruisheren klooster is een museum en staat in de top 100 lijst van UNESCO Nederland.  In dit klooster kunt u genieten van deze deze heerlijke bieren , ieder met zijn eigen karakteristieke smaak. Een selectie van 4 flesjes en een luxe bokaal verzameld in een uniek houten kistje.

Brandaris – Zeebier

Dze heerlijke frisse bieren met een zomerse (vakantie) uitstraling  hebben een diversiteit aan verschillende smaken:
een stoer pils, een fris witbier, een heerlijk amberkleurig bier met lichte karamelsmaak en een fruitig Rosébier op basis van een witbier met kersen. Allemaal verzameld in een luxe cadeaudoos met bijpassend glas.

Een mooi presentje om weg te geven maar ook om te ontvangen.

Meer weten over de mogelijkheden van onze geschenkverpakkingen neem dan even contact met ons op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht