Grunn-Bier-logo


goudhaan30 Grunn Goudhaantje

Grunn Goudhaantje is het oerpilsener uit Groningen. Dit ambachtelijke streekbier heeft een goudkleurige glans en zachte smaak. Een vleugje hop zorgt voor mooi bittertje in de afdronk.

Kortom, een smaakvol fris biertje.

Alcoholpercentage: 5%


hoagelwit30 Grunn Hoagelwit

Het 1e in Nederland gebrouwen Weizenbier (tarwebier)drink je zonder een schijfje citroen. Gebrouwen volgens het Beierse Rheinheitsgebot. De frisse en romige smaak zorgen voor een soepele afdronk.

Kortom, een héérlijke dorstlesser

Alcoholpercentage: 5%


hail&zegen30 Hail en Zegen/Duuster Weisse

Dit oranjekleurig “Dunkel Weizenbier” is een tarwe/witbier met een zachte karamelachtige smaak dankzij de geroosterde mout. Een fijn biertje om op een terrasje van te genieten.

Kortom, een mooi en zacht biertje,

Alcoholpercentage: 5,5%


Rodehoan30  Rode Hoan

Dit is de Groningse Koningck onder de Amber/Ale bieren. Ambachtelijk  gebrouwen streekbier uit verschillende (geroosterde) moutsoorten met een robijnrode glans en een hopbittere afdronk.

Kortom, een biertje met een hoppig karakter

Alcoholpercentage: 5,5%


dreidubbel Dreidubbel

Grunn Dreidubbel is een rijke Tripel met een soepele en volle smaak.  De speciale hop geeft dit speciale bier een warm karakter mee. Heerlijk bij een plank met andere lekkernijen als kaas en worst.

Kortom, een echt geniet biertje.

Alcoholpercentage: 8,5%


grunn bock primeur30 Grunn Bock

De Grunn Bock is het paradepaardje van de Grunn Bier. Het is een krachtig, robijnrood herfstbier. Diverse geroosterde mouten maken dit een speciaal biertje. Dat blijkt ook wel uit de Landelijke Smaaktest 2001 waar dit bier de eerste prijs voor “Beste Bockbier van Nederland” heeft gewonnen.


hopquell Hopquell

Hopquell is gebrouwen uit pure grondstoffen als gerstemout, edele hopsoorten en zuiver water. Het gebruik van ondergist zorgt voor de doordrinkbaarheid en het bovengist zorgt voor een aangename volle smaak. Door zijn lange rijping krijgt dit bier zijn natuurlijke helderheid, kortom Grunn Hopquell is een uniek product.


strongbock Grunn Strong Bock

Grunn Strong Bock is een zware Bock. Deze mooie Bock met hoge gisting is gebrouwen uit water, edele hop en geroosterde moutsoorten. Hij is zeer vol van smaak met een fluwelen afdronk.