Grunn-Bier-logo


goudhaan30 Grunn Goudhaantje

Grunn Goudhaantje is het oerpilsener uit Groningen. Dit ambachtelijke streekbier onderscheidt zich door zijn goudkleurige glans en zijn diffuse schittering. Een vleugje hop geeft dit bier van 5% alcohol haar zachte en droge smaak. Het word volgens eigen recept gebrouwen uit de natuurlijke grondstoffen: water, gerst en hop. Het gebruik van deze ingrediënten geeft een licht frisse smaak aan dit mooie pils.


hoagelwit30 Grunn Hoagelwit

Een echt weizenbier, deze ‘Weisse’ is een fris romig wit biertje. Drink dit biertje zonder een schijfje citroen. Tijdens het brouwen worden er geen geur-, kleur- of smaakstoffen toegevoegd en wordt enkel uit verse gerst en tarwemout gebrouwen.


hail&zegen30 Hail enZegen

Grunn Hail en Zegen  is een witbier, met een frisse, volle smaak en een romige schuimkraag. De mooie oranje kleur heeft dit bier te danken aan geroosterd mout.


Rodehoan30 Grunn Rode Hoan

Grunn Rode Hoan is het Groningse Koningck onder de Amber/Ale bieren. Dit ambachtelijke steekbier onderscheidt zich door zijn robijnrode glans en zijn bittere, krachtige en volle smaak. Rode Hoan wordt gebrouwen uit diverse geroosterde moutsoorten.


dreidubbel Grunn Dreidubbel

Grunn dreidubbel met zijn volle en krachtige smaak is dit  een echte tripel. Het wordt gebrouwen van speciale hop en een matig gebruik van honing.


grunn bock primeur30 Grunn Bock

De Grunn Bock is het paradepaardje van de Grunn Bier. Het is een krachtig, robijnrood herfstbier. Diverse geroosterde mouten maken dit een speciaal biertje. Dat blijkt ook wel uit de Landelijke Smaaktest 2001 waar dit bier de eerste prijs voor “Beste Bockbier van Nederland” heeft gewonnen.


hopquell Hopquell

Hopquell is gebrouwen uit pure grondstoffen als gerstemout, edele hopsoorten en zuiver water. Het gebruik van ondergist zorgt voor de doordrinkbaarheid en het bovengist zorgt voor een aangename volle smaak. Door zijn lange rijping krijgt dit bier zijn natuurlijke helderheid, kortom Grunn Hopquell is een uniek product.


strongbock Grunn Strong Bock

Grunn Strong Bock is een zware Bock. Deze mooie Bock met hoge gisting is gebrouwen uit water, edele hop en geroosterde moutsoorten. Hij is zeer vol van smaak met een fluwelen afdronk.