Gronings Bierdiner!!!         bierdiner

3 Gangen Diner & Speciaalbier Proeverij
Bij enkele bevriende horecabedrijven in de Groningse Binnenstad kan je genieten van een 3 gangen diner met een Bierproeverij van Groninger bieren: GRUNN, Kruisheren en Zeebier. Bij ontvangst krijg je een glas Grunn Goudhaantje, een heerlijk traditioneel gebrouwen Pils.
Daarna ga je aan tafel genieten van een een 3 gangen diner begeleid door bijpassende speciaal bieren. Het menu wordt van te voren bepaald en bij iedere gang zoeken wij een passend speciaal biertje uit.

.

Over deze bieren wordt tijdens het diner een korte uitleg gegeven waarna je van de bier en spijs kan gaan genieten. Het menu omvat een koud of warm voorgerecht,  een hoofdgerecht en een nagerecht.

Na het diner kunt is er de mogelijkheid om nog van één van ander (zwaar) bier of koffie met digestief te genieten. Dit is additioneel mogelijk.

Dit speciale arrangement is beschikbaar op woensdag, donderdag en zaterdag en kan via het contactformulier geboekt worden vanaf 10 personen en bedraagt € 50,= p.p.

Buffeten

Voor, tijdens of na de GRUNN en/of Kruisheren speciaalbier proeverijen kunnen we ook diverse (stamppot) en (bourgondische) buffetten verzorgen. Dit is mogelijk voor groepen vanaf 20 personen. Meer informatie krijgt u via de mail door dit aan te vragen via het contactformulier.

Hapjesbuffet

Op verzoek en afgestemd op je eigen budget bestaat er ook de mogelijkheid van een hapjesbuffet vanaf € 20,= p.p.

Via ons email adres kun je je opgeven voor een Open Proeverij zoals deze op onze website
wordt vermeld. Het is altijd mogelijk om een voorkeur datum en tijd aan te geven.

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht