Gronings Speciaalbier Diner!!!         bierdiner

3 Gangen Diner & Speciaalbier Proeverij
In het veelzijdige en bevriend horecabedrijf De Weeva in de Groningse Binnenstad kunt u genieten van een 3 gangen diner met een Bierproeverij van Groninger bieren GRUNN, Kruisheren en Zeebier. Bij ontvangst krijgt u een glas Grunn Goudhaantje, een heerlijk traditioneel gebrouwen Pils.
Daarna gaat u aan tafel genieten van een een 3 gangen diner begeleid door bijpassende speciaal bieren. Het menu wordt van te voren bepaald en bij iedere gang zoeken wij een passend speciaal biertje uit.

.

Over deze bieren krijgt u tijdens het diner een korte uitleg. Het menu omvat een koud of warm voorgerecht,  een hoofdgerecht en een nagerecht.

Na het diner kunt u nog nagenieten van één van fijn zwaarder bier of koffie met digestief aan tafel, in de loungehoek of in de luie stoel bij de open haard. Dit is additioneel mogelijk.

Dit speciale arrangement is beschikbaar op woensdag, donderdag en zaterdag en kan via het contactformulier geboekt worden vanaf 10 personen en bedraagt € 50,= p.p.

Buffeten

Voor, tijdens of na de GRUNN en/of Kruisheren speciaalbier proeverijen kunnen we ook diverse (stamppot) en (bourgondische) buffetten verzorgen. Dit is mogelijk voor groepen vanaf 20 personen. Meer informatie krijgt u via de mail door dit aan te vragen via het contactformulier.

Hapjesbuffet

Op verzoek en afgestemd op je eigen budget bestaat er ook de mogelijkheid van een hapjesbuffet vanaf € 20,= p.p.

Via ons email adres kun je je opgeven voor een Open Proeverij zoals deze op onze website
wordt vermeld. Het is altijd mogelijk om een voorkeur datum en tijd aan te geven.